Položite vozački ispit i preuzmite dozvolu za B kategoriju za samo 2 meseca. Besplatni lekarski pregled. Upišite se već danas, broj mesta je ograničen!
Milentija Popovića 32A, blok 22, Novi Beograd
office@autoskoladidaktik.rs
+381 11 3185181 | +381 69 3185181
Meni

Online upis u auto školu kao posebna pogodnost

Zatvori
Online upis u auto školu kao posebna pogodnost
Online upis u auto školu kao posebna pogodnost

U savremeno doba, praktično sve nam je dostupno online, odnosno na internetu. Od plaćanja računa preko aplikacije banke, preko naručivanja željenih artikala iz omiljene radnje, do upisivanja online kurseva stranih jezika. Zato se i online upis u auto školu čini logičnim i jednostavnim postupkom. On to i jeste. Osim toga, online upis štedi vaše vreme i novac koji biste potrošili na prevoz do željene auto škole. Upisivanjem u auto školu Didaktik putem interneta rešavate sebe bespotrebnom stresa oko odlaska u školu radi dobijanja termina za polazak na teorijsku obuku. To sada možete učiniti u svega 3 jednostavna koraka.

Online upis u auto školu podrazumeva popunjavanje jednostavnog formulara

Način upisa u auto školu putem interneta stvoren je i osmišljen tako da vam je potrebno svega dva minuta kako biste popunili formular.

Na ovaj način našim polaznicima omogućili smo jednostavan upis, bez mnogo stresa i komplikacija.

Online upis u auto školu

Sve što bi trebalo da uradite jeste da posetite naš sajt i uđete na formular za online upis u auto školu.

Veoma je važno da znate da se podaci koje budete popunili u datom formularu koriste samo i isključivo za svrhe upisa u našu auto školu na Novom Beogradu. Vaši podaci biće potpuno sigurni i bezbedni.

Formular od vas zahteva da popunite tri polja – vaše ime i prezime, vašu e-mail adresu, kao i broj telefona. U formularu možete ostaviti i poruku našim zaposlenima, ukoliko imate ikakvih nedoumica i pitanja.

Nakon popunjavanja obrasca, odnosno formulara, potrebno je da pošaljete upisane podatke jednostavnim klikom na žuti pravougaonik sa natpisom "pošaljite podatke".

Čim to učinite, naši zaposleni će vam se javiti u najkraćem vremenskom periodu i obavestiti vas o terminima teorijske obuke. Teorijska obuka je početni korak na putu ka dobijanju vozačke dozvole. Upisivanjem online, odnosno putem interneta, učionice naše škole prvi put ćete videti dolaskom na čas teorijske obuke. Na taj način, mi štedimo vaše vreme i novac.

Online upis u auto školu Didaktik je savršeno rešenje za sve osobe sa malo slobodnog vremena

Ovakav vid upisa u auto školu namenjen je osobama koje nemaju dovoljno vremena da posete prostorije škole, a ipak žele da započnu sa pripremom za polaganje vozačkog ispita.

Manjak slobodnog vremena često je glavni razlog zbog kojeg se osobe ne odlučuju za obuku za vožnju. Naročito osobe koje su zaposlene, sa fiksnim radnim vremenom ili one osobe koje nemaju vremena za rigidne termine koje postavljaju određene auto škole. Upisom online rešavamo vas jednog dodatnog opterećenja – odlaska u auto školu samo zbog upisivanja.

Osim toga, časovi teorijske obuke u našoj školi održavaju se i u prepodnevnim i u popodnevnim časovima, te je lakše pronaći termin koji vam najviše odgovara. Praktična obuka za vožnju podrazumeva dogovor sa instruktorom vožnje oko termina koji vam pogoduje. Manjak slobodnog vremena više ne može biti izgovor da ne dobijete svoju vozačku dozvolu i olakšate svoj život!

Šta sve morate znati pre upisa u auto školu?

Pre nego što se upišete u auto školu, tradicionalnim putem ili online, morate znati određene stvari.

Online upis u auto školu

Pre upisa u auto školu dobro razmislite o tome da li ste spremni na ovaj poduhvat. Obuka za vožnju zahteva od vas ozbiljnu posvećenost. Vozačka dozvola ne dobija se lako. Zato je veoma važno da se ozbiljno posvetite onome što radite.

Kako biste upisali auto školu, morate imati navršenih šesnaest godina života i napravljenu ličnu kartu. Ukoliko birate auto školu za svoje dete, ovo svakako morate znati.

Obuka za vožnju podrazumeva četrdeset časova teorijske obuke, nakon koje polažete teorijski ispit. Nakon položenog teorijskog ispita, na red sledi praktična obuka. Mnogi smatraju praktičnu obuku najvažnijim segmentom polaganja vožnje, jer upravo tu stičete neophodne veštine za učešće u saobraćaju. Praktična obuka podrazumeva poligonske vežbe i vožnju ulicama grada. Polaganje praktičnog vozačkog ispita sledi nakon uspešno završene praktične obuke.

Sada kada znate sve pojedinosti polaganja vozačkog ispita B kategorije, možete se upisati u auto školu, tradicionalnim putem ili putem interneta. Izbor je na vama!

Podelite ovu vest

Pripremamo polaznike za polaganje vozačkog ispita B kategorije


Dođite i raspitajte se o izuzetnim uslovima obuke vozača

Auto škola Didaktik u podacima


O nama najbolje govore impozantni rezultati statistike