Položite vozački ispit i preuzmite dozvolu za B kategoriju za samo 2 meseca. Besplatni lekarski pregled. Upišite se već danas, broj mesta je ograničen!
Milentija Popovića 32A, blok 22, Novi Beograd
office@autoskoladidaktik.rs
+381 11 3185181 | +381 69 3185181
Meni

Teorijska obuka za polaganje vozačkog ispita

Zatvori
Teorijska obuka za polaganje vozačkog ispita
Teorijska obuka za polaganje vozačkog ispita

Šta obuhvata teorijska obuka za vožnju?

Prvo pitanje koje ćete sebi postaviti kada budete odlučili da postanete vozač, verovatno jeste – Šta sve obuhvata praktična i teorijska obuka za vožnju?

Teorijska obuka se sprovodi u prostorijama, odnosno učionicama naše auto škole na Novom Beogradu. Naše prostorije su posebno opremljene adekvatnom literaturom i dodatnom opremom za sprovođenje teorijske obuke. U takvom okruženju, verovatnoća da ćete brzo savladati zadato gradivo se uvećava, kao i vaše šanse za polaganje teorijskog ispita.

Teorijska obuka

Nastavu izvode i nadgledaju naši profesori sa višedecenijskim iskustvom u ovom poslu. Naši profesori su izuzetno posvećeni i predani onome što rade, a zauzvrat očekuju isto to i od vas. Polaznicima je omogućeno sve kako bi teorijski ispit položili iz prvog puta. Od kandidata se očekuje da redovno prisustvuju svim časovima teorijske obuke, a ukupno ih ima 40. Prisustvo je obavezno za sve. Nastava u našoj školi se odvija u prepodnevnim i popodnevnim časovima.

Teorijska obuka je usklađena sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja

Teorijska nastava se izvodi po nastavnom planu i programu, a usklađena je sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja.

Važno je da naglasimo da vam je za upis u našu auto školu potrebna lična karta, kao i navršenih 16 godina života.

Auto škola Didaktik nudi vam najkvalitetniju nastavu za teorijski ispit, kao i najzanimljivije sadržaje i literaturu. Veoma je važna vaša angažovanost na samim časovima, a za to će se postarati naši licencirani predavači. Što pre savladate gradivo, pre će se vozačka dozvola naći u vašim rukama. Kao i u svemu ostalom u životu, tako je i kod polaganja vozačkog ispita važna posvećenost, entuzijazam i ozbiljan pristup.

Teorijska obuka je kamen temeljac za polaganje teorijskog ispita

Kada završite svih 40 časova teorijske obuke, stičete pravo na polaganje teorijskog ispita.

Teorijski ispit se polaže u prostorijama naše auto škole, na našim računarima. Sve vreme dok je ispit u toku, nadgledaće vas licencirani ispitivači. Kako bi kandidat uspešno položio teorijski ispit, mora da ima najmanje 85 procenata od ukupnog broja poena.

Važno je da naglasimo da rezultate teorijskog ispita dobijate odmah nakon što završite svoj test na računaru.

Trudimo se da svojim kandidatima pružimo sve neophodno za uspešno polaganje teorijskog dela ispita, kako bi se što pre moglo početi sa praktičnom obukom.

Zato je važno da teorijsku nastavu shvatite ozbiljno, kao i da se ozbiljno pripremite sa sam čin polaganja teorijskog ispita.

Zašto odabrati auto školu Didaktik?

Naša auto škola Didaktik nalazi se na veoma pristupačnoj lokaciji na Novom Beogradu, preko puta Sava Centra.

Očekuje vas vrhunski vozni park, najsavremenija vozila, koja se redovno servisiraju i najiskusniji predavači i instruktori.

Auto škola Didaktik postoji više od 27 godina, a za to vreme smo obučili više od 7000 bezbednih vozača, svih generacija i uzrasta.

Ono što nas posebno izdvaja od drugih i odlikuje jesu pristupačne cene, prilagodljivi načini plaćanja, kao i vrhunski kvalitet obuke. Plaćanje se može vršiti odjednom, ali i na više mesečnih rata, putem administrativne zabrane, kreditnim karticama ili čekovima građana. Na vama je da odlučite kakav način plaćanja vam najviše odgovara.

Nudimo vam i posebnu opciju upisa online. Sve što je potrebno jeste da popunite obrazac dostupan na našem sajtu i internet prezentaciji naše auto škole. Sve tri koraka deli vas do obuke!

Teorijska obuka

Za više dodatnih informacija možete nas kontaktirati i raspitati se o svemu što vas interesuje. Uvek smo vam na raspolaganju!

Podelite ovu vest

Pripremamo polaznike za polaganje vozačkog ispita B kategorije


Dođite i raspitajte se o izuzetnim uslovima obuke vozača

Auto škola Didaktik u podacima


O nama najbolje govore impozantni rezultati statistike