Položite vozački ispit i preuzmite dozvolu za B kategoriju za samo 2 meseca. Besplatni lekarski pregled. Upišite se već danas, broj mesta je ograničen!
Milentija Popovića 32A, blok 22, Novi Beograd
office@autoskoladidaktik.rs
+381 11 3185181 | +381 69 3185181
Meni

Teorijska nastava za B kategoriju

Zatvori
Teorijska nastava za B kategoriju
Teorijska nastava za B kategoriju

Kako je teorijska obuka zapravo prvi korak ka dobijanju vozačke dozvole za ovu kategoriju, veoma je važno pristupiti joj ozbiljno i posvećeno.

Procedura polaganja vozačkog ispita podrazumeva teorijsku nastavu, polaganje teorijskog ispita, praktičnu obuku i polaganje vožnje (poligon i gradska vožnja).

Ukoliko želite da upišete auto školu, auto škola Didaktik vam otkriva o čemu biste trebalo da razmišljate kada je u pitanju teorijska nastava za B kategoriju.

Teorijska nastava za B kategoriju prvi je korak ka vozačkoj dozvoli

Kao što smo ranije i naglasili, prvi korak ka dobijanju vozačke dozvole jeste upravo teorijska nastava za B kategoriju.

Teorijska nastava za B kategoriju

Pre nego što krenete sa teorijskom obukom, veoma je važno da se odlučite za pravu i proverenu auto školu. Lokacija na kojoj se nalazi auto škola je od presudne važnosti. Učenje vožnje na Novom Beogradu daleko je jednostavnije od nekih drugih delova grada. Naša auto škola Didaktik nalazi se na idealnoj lokaciji, preko puta Sava centra. Osim toga, auto škola mora posedovati i savremeni vozni park, kako biste vožnju učili na potpuno ispravnim vozilima. Takođe, iskusan instruktor vožnje koji ume da prenese svoje znanje je od velikog značaja.

Kada ste se odlučili za auto školu, na red sledi upis. Još jedna od pogodnosti koje vam nudi auto škola Didaktik jeste mogućnost online upisa. Na taj način, popunjavanjem jednostavnog formulara, vaša teorijska obuka može da počne.

Teorijska nastava za B kategoriju zahteva iskusnog predavača

Teorijska nastava obuhvataće 40 časova. Vaše prisustvo, kao polaznika auto škole, se podrazumeva na svim časovima. Jedino polaznik koji je uspešno završio svih četrdeset časova ima pravo na polaganje teorijskog ispita.

Kako bi se polaznici motivisali na učenje osnovnih pravila u saobraćaju, veoma je važan pristup predavača odnosno ispitivača. Jedino iskusan predavač može preneti znanje na pravi način. On mora imati mnogo iskustva u ovom poslu, ali i iskustva u radu sa ljudima.

Predavači u školi Didaktik trude se da svim polaznicima što više olakšaju učenje neophodnog gradiva, kako bi ga što brže i savladali. Nastava se sprovodi na kreativan i jedinstven način, ali se od vas zahteva maksimalno angažovanje i trud.

Iskustvo predavača jeste važno, ali je od presudne važnosti njegova sposobnost da prenese znanje mladim umovima. Naši predavači pristupiće svakom izazovu na adekvatan način, a zauzvrat će tražiti ozbiljnost polaznika i njegovu posvećenost onome što radi.

Ukoliko teorijskoj nastavi za B kategoriju pristupite na ovaj način, brže ćete savladati gradivo i položiti teorijski ispit.

Gde se sprovodi teorijska obuka za vožnju?

Teorijska nastava za polaganje vožnje sprovodi se u učionicama i prostorijama auto škole Didaktik. Svaka prostorija opremljena je adekvatnom tehnologijom i literaturom neophodnom za učenje gradiva koje ćete morati znati.

Prostorije auto škole Didaktik redovno se dezinfikuju i održavaju, što je naročito važno u vreme kada svetom vlada pandemija Covid-19 virusa. Na taj način mi štitimo sve naše polaznike, ali i sve zaposlene u našoj školi.

Dok traje teorijska obuka, naši predavači će vas nadgledati, ali i pratiti vaš napredak. Oni će biti vaši najbolji motivatori za dobijanje vozačke dozvole.

Teorijska nastava za B kategoriju

Kada završite svih četrdeset časova teorijske obuke, na red sledi polaganje teorijskog ispita. Teorijski ispit se polaže na računarima, u prostorijama naše auto škole. Sve vreme nadgledaće vas ispitivači, odnosno predavači. Bićete i pod budnim okom video nadzora, kako bi ispit protekao u najboljem mogućem redu.

Ozbiljan pristup i posvećenost ključ su uspeha za sve što radite. Isto važi i za polaganje vožnje. Teorijska nastava i teorijski ispit polovina su odrađenog posla. Zato im se maksimalno posvetite.

Za više dodatnih informacija oko upisa u auto školu Didaktik, u svakom trenutku nas možete kontaktirati. Pozovite nas!

Podelite ovu vest

Pripremamo polaznike za polaganje vozačkog ispita B kategorije


Dođite i raspitajte se o izuzetnim uslovima obuke vozača

Auto škola Didaktik u podacima


O nama najbolje govore impozantni rezultati statistike